Onze cliënten
& partners

 

BENIEUWD HOE ONZE KLANTEN & PARNERS DE SAMENWERKING ERVAREN?

REVIEWS

Treant Zorggroep bundelt de krachten van 3 ziekenhuislocaties en 17 centra voor wonen en zorg in de regio Hoogeveen-Emmen-Stadskanaal.

De maatschappelijk werkers van Treant krijgen regelmatig te maken met bewoners of cliënten die het overzicht op hun financiën kwijt zijn en hierbij geen ondersteuning (kunnen) krijgen van familie of vrienden.

Om deze groep bewoners en cliënten te ondersteunen en te helpen bij het op orde krijgen van hun zaken werkt Treant samen met Solo Bewindvoering. Deze samenwerking wordt als prettig en effectief ervaren, door onder meer de korte lijnen en omdat er snel gehandeld kan worden.

De aanvraag voor bewindvoering kan in samenwerking met de bewoner of cliënt op korte termijn bij de rechtbank liggen. De rechter kan met de aangeleverde documenten snel een beslissing nemen. De bewoner of cliënt kan dan de zorgen om de financiën loslaten. Deze zijn in goede handen bij Solo Bewindvoering.

 

Voor meer informatie over Treant Zorggroep: www.treant.nl

Treant Zorggroep

 

De communicatie met Solo bewindvoering verloopt helder en de lijnen zijn kort. Er wordt altijd direct gereageerd en geanticipeerd op de vraag van onze zorgvragers.

Overleg over en weer vindt op een fijne manier plaats zonder de privacy van de zorgvrager te schenden.

SDBO

 

Wij vanuit Thuisondersteuning Assen ondersteunen inwoners van Assen bij al hun begeleidingsvragen. Zijn er vragen of problemen op financieel gebied, dan verwijzen wij dit door naar een bewindvoerder. In onze samenwerking met Solobewind hebben wij gemerkt dat “zij zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen”. Dit is voor onze cliënten essentieel. Daarnaast sluiten ze heel goed aan bij de problematiek die een client heeft. 

Wij kunnen Solobewindvoering zeer aanbevelen en er is een hele nauwe en prettige samenwerking.

Cosis

Klarien van Triest en Carin Stoffers

Wij begeleiden mensen die het moeilijk vinden om voor hun zelf op te komen, niet weten welke wegen dat ze moeten bewandelen om zaken voor elkaar te krijgen. Niet weten vaak waar ze recht op hebben.

Op deze manier zijn we ook in contact gekomen met Solo, Monique, we hebben een prima samenwerking wat wij ons als doel stellen is het welzijn van onze cliënten en zo denkt Solo er ook over. De cliënt staat voorop.

Lia Schollema

Lia's Bureau

Wij van Zorgvilla Nova zijn zeer tevreden over de samenwerking met Solobewindvoering.

Solobewind denkt goed mee met cliëntsituaties, ze zijn deskundig en betrokken. Bovendien is de bereikbaarheid goed en is er snelle respons.

Gerrie de Kroon

Zorgvilla Nova

Als zorgaanbieder werken wij al een tijd samen met Solobewindvoering.

Samenwerken om het voor de zorgvrager góed te maken én te houden staat zowel bij ons als bij Solo hoog in het vaandel.

Solobewindvoering is snel, accuraat en helder naar ons als hulpverleners maar ook helder naar de clienten die onder hun bewind staan. Fijn om mee te werken!

Foveo Zorg en Dienstverlenging

De Compound Zorgverlening, met een HKZ certificaat, is een kleine zorginstelling in Assen en omgeving. We werken met een klein team van vier begeleiders en begeleiden rond de 20 cliënten. De overgrote meerderheid van de cliënten is op leeftijd tussen de 45 jaar en 65 jaar. De cliënten hebben allemaal een eigen appartement, met alle voorzieningen die niet gedeeld hoeven te worden. Alle cliënten ontvangen ambulante zorg. De zorg wordt gewaarborgd met een 24/7 achterwacht.

Naast ambulante ondersteuning biedt de Compound Zorgverlening ook dagbesteding.

Onze missie en visie geeft exact weer waar de Compound Zorgverlening voor staat.

We werken samen met Solo Bewindvoering.

De Compound Zorgverlening

Maurits Kuil (persoonlijk begeleider)

In 2017 kwam ik bij jullie onder bewindvoering te staan. Altijd goed geholpen en communicatie was top. Ik kon zelf de overzichten van de transacties inzien wat ik heel prettig vond. Sinds 1-6-2021 sta ik niet meer onder bewind en ben ik schuldvrij.

 

Monika
31 jaar

Mijn naam is Margreet en ik ben 48 jaar. Sinds 2,5 jaar maak ik gebruik van de diensten van Solobewindvoering omdat ik niet echt heel goed met mijn geld om kon gaan. Het was niet zo dat ik diep in de schulden zat dus was budgetbeheer het beste wat mijn situatie paste. Ik ben zeer tevreden over de manier waarop zij werken. Het contact wat ik met de verschillende dames heb verloopt erg goed. Ze zijn stuk voor stuk erg aardig, geduldig en vriendelijk en helpen me altijd heel goed. Ik ben zeer positief over Monique en haar personeel! Echt een aanrader als je hulp nodig hebt op financieel gebied! 😁

 

Margreet
48 jaar

Als ik een recensie schrijf dan kan ik niet anders zeggen dan dat de begeleiding super is geweest. Ik zeg in dit geval geweest omdat we nu weer helemaal schuldenvrij zijn. Solobewindvoering denkt met je mee, staat gelijk voor je op en denkt mee zodat je weer vertrouwen krijgt om je financiën zelf te kunnen doen. Daarom zou ik altijd mensen die in de problemen zitten of het nu ver of begin van de problemen zijn, Solobewindvoering aanraden. Dus team dank jullie wel voor de jaren van steun die we van jullie hebben gekregen.

 

Andre & Fijka

Ik vind jullie solo bewindvoering zeer goed,ik zit nog nog maar een paar maanden bij jullie maar heb geen min punten ondekt! 1.De Duidelijkheid die jullie geven is top 2. Vriendelijkheid is top 3. De Service is zeer snel om het zo maar te noemen 4.het optreden/oplossingen zoeken van de schulden gaat zeer vlot 5.ook kun je bij jullie goed overleggen en heb je zelf ook tot een bepaalde hoogte inzage met bepaalde dingen.

 

Bertus

Ik ben Tjits en ik ben 29 met 2 jonge meiden. Ik zit in de Wsnp en zo bij solo bewindvoering gekomen. “gruwel verhalen over bewindvoering” Maar bij solo altijd goeie ervaringen. Goed bereikbaar en altijd super snel een antwoord of oplossing. Daarnaast bieden ze ook een luisterend oor en begrip indien nodig. Kortom veilig vertrouwd en prettig.

 

Tsjitske

Toen ik het overzicht over mijn financiën kwijt begon te raken heb ik mij gemeld bij Solobewindvoering. Door in korte tijd een budgetbeheer traject te starten was er rust, weer overzicht en krijg ik zelfs de ruimte om mee te denken qua invulling van de aflossingen. Het voelt persoonlijk, gemoedelijk en er wordt actief meegedacht aan oplossingen waar nodig. Ook zijn ze erg goed bereikbaar wanneer ik vragen heb.

 

Sebastiaan