Budgetbeheer voor Drenthe, Friesland en Groningen

F65A4744 bewerktNadine de Ruiter Fotografie 2Wij begrijpen dat het een hele stap is om hulp te vragen bij uw financiën. Voor veel mensen is het heel herkenbaar; ingewikkelde formulieren van instanties, het opstapelen van rekeningen en steeds minder controle over uw huishoudboekje. Hoe eerder u hulp inschakelt, hoe sneller u rust en ruimte creëert met betrekking tot uw financiële situatie. Met budgetbeheer van Solo Bewindvoering bereikt u dat doel.

Samen maken we een plan

Samen met u bekijken we waar de behoefte ligt en wat er mogelijk is. Op basis daarvan maken we een plan van aanpak en beheren wij vervolgens uw financiën aan de hand van uw financiële en uw persoonlijke situatie. We zorgen voor een overzicht over uw rekeningen, reserveren geld voor periodieke of onverwachte rekeningen. Op deze wijze zorgt Solo Bewindvoering voor een frisse wind door uw financiën, zodat u de toekomst weer met vertrouwen tegemoet kunt.

Wilt u informatie of vrijblijvend advies?

Bel of mail ons als u meer wilt weten over de aanpak van Solo Bewindvoering, de kosten van budgetbeheer of als u behoefte heeft aan vrijblijvend advies.